Östhammars Konstsalong 2023

Välkommen till Östhammars Konstsalong 2023 – en fantastisk händelse som sprider glädje och kreativitet i hela kommunen! Det är med stor entusiasm vi presenterar årets konstutställning som äger rum på det förtrollande Kulturhuset Storbrunn, mellan den 17 maj och 26 augusti.

Vi är överväldigade av det stora intresset från både etablerade och nyupptäckta konstnärer som vill delta i vår salong. Av över 80 magnifika verk som har inkommit har vår eminenta jury noga valt ut 50 av dem för att presentera en spektakulär utställning i tre spännande teman under sommaren.

Försommar i havsbandet

Vi inleder konstsalongen med tema *Försommar i havsbandet*. Den 17 maj är det dags för vår glittrande öppning kl. 17:00, och vi bjuder in alla att uppleva konstverk som inspirerar av havets skönhet, naturens blomstring och den spirande kreativiteten.

Arv och miljö

I den andra delen av konstsalongen, *Arv och miljö*, får vi möta verk som berättar historier om vårt rika kulturarv och omhändertagandet av vår värdefulla natur. Denna del pågår från den 21 juni till den 22 juli och bjuder på konstverk som rör, engagerar och berör våra hjärtan.

Ut i världen och in i fantasin

Sist men inte minst, *Ut i världen och in i fantasin*, där konstnärerna tar oss med på en magisk resa genom både exotiska världar och in i fantasins gränslösa rike. Denna fantastiska avslutning pågår mellan den 26 juli och 26 augusti och bjuder på en spektakulär mix av färger, former och idéer.

Vi är så glada över den oändliga kreativiteten som genomsyrar varje konstverk och vi hoppas att denna glädje och passion ska sprida sig till alla besökare. Kulturhuset Storbrunn blir den perfekta platsen för denna förtrollande konstupplevelse – ett ställe där alla kan fördjupa sig i konstens magi och låta sig inspireras.

Ett Stort Tack!

Vi vill också ta tillfället i akt att rikta ett stort tack till alla deltagande konstnärer som har bidragit till att göra Östhammars Konstsalong 2023 till en oförglömlig händelse. Era unika talanger har verkligen satt färg på vårt samhälle och gett oss en fantastisk möjlighet att dela er konst med världen.

Konstsalongen är öppen på samma tider som Östhammars Stadsbibliotek, så kom och ta del av denna glädjefyllda konstfest och låt dig svepas iväg på en resa genom kreativitetens värld. Vi ser fram emot att möta er där!