Skaffa minnesvärda konstverk till hemmet

När du inreder ditt hem kan det ibland vara lätt att glömma väggarna. Eller så hänger vi bara upp några tavlor från IKEA till exempel, som vi inte riktigt vet varför vi köpte. Många väljer tavlor efter inredningsstil och färg, men vi rekommenderar att du tänker till lite mer när det gäller konsten på dina väggar.

Häng upp din egen konst

Om du är lite av en konstnär har du säkert några alster du kan hänga upp. Vare sig det är målningar, skisser eller fotografier så är det alltid trevligt att se sin egen konst varje dag. Dessutom är det kul när besökare frågar om konsten och du stolt kan svara att du gjort den själv.

Det finns dock andra trevliga alternativ till personlig och minnesvärd konst. Om familjen till exempel fått tillökning är det roligt att föreviga det på olika sätt. Du kan exempelvis göra en födelsetavla för att stolt visa upp er nya familjemedlem. Du kan enkelt skapa din egen på nätet genom att välja mellan olika alternativ för material och utförande.

En födelsetavla blir ett minne för livet som barnet sedan kan ta med sig när de vuxit upp och flyttar hemifrån. Då har de åtminstone troligtvis slutat bli generade när mamma eller pappa tar fram bebisfotografierna när gästerna kommer.